6 VĚCÍ, BEZ KTERÝCH BYCH NEMOHLA ŽÍT

sobota, července 09, 2016

Dnes vám předvedu 6 věcí, bez kterých bych se v životě nejspíš neobešla. Samozřejmě vyřadím rodinu, přítele, kamarády nebo domácí mazlíčky, protože to je něco, co je podle mě naprosto logické, a také to nejsou věci, že jo (:D). Sice si myslím, že většina z nás bude mít stejné nebo minimálně velmi podobné věci, ale třeba se mýlím, takže mi dejte určitě vědět do komentářů, jak jste na tom vy!


1. Čaje: Rozhodně si nedokážu představit život bez čajů. Zelený, mátový či černý s citronem, všechny miluji a vypiji jich za den vážně dost. Když tu možnost náhodou nemám, jsem úplně mimo, není mi dobře a k tomu jsem vystresovaná, takže nejspíš chápete, že tady je to hodně vážné, haha. Pouze v největších vedrech se bez horkých čajů obejdu, protože do sebe liju čaje ledové, které také zbožňuji.

2. Balzám na rty: Ten je nutností! Používám ho minimálně desetkrát za den a jakmile si ho zapomenu vzít s sebou ven, můžu se zbláznit. Nejlepší je pro mě Carmex, ale vůbec mi nechutná - dokonce nenávidím, když se mi do úst dostane, takže se patlám spíš EOSem.

3. Teplé ponožky: Zbožňuji teplé ponožky, protože jsou nejen neskutečně pohodlné, ale mám potřebu mít nohy neustále v teple, jinak je mi většinou šílená zima, proto je nosím často i v teplejším počasí. Nevím, co bych bez nich dělala - nejspíš bych umrzla.

4. Mobil: Ano, bohužel je to tak, mobil je pro mě také velmi důležitý, ale jsem si jistá, že tak to má v této době většina z nás. Mobil je skvělý společník a pomocník. Je užitečný na takovou hromadu věcí, že bez něj by to už vážně nešlo.

5. Parfém: Pro mě je hrozně důležité, abych neustále voněla, a proto na sebe stříknu parfém nebo alespoň tělový sprej několikrát denně. Pokud na něj někdy zapomenu, jsem celý den nervózní a nesvá, takže je to další velká nutnost.

6. Diář: Bez diáře jsem jako bez ruky. Jsem schopná zapomenout i ty nejdůležitější události, takže si musím úplně všechno zapisovat. Proto je diář další věcí, bez které bych opravdu žít nemohla. Nebo mohla, ale dostávala bych se do samých nepříjemností a potíží, což by rozhodně nebylo fajn.


A samozřejmě bych sem mohla zařadit i milované jídlo, postel, peníze nebo make-up, ale to je opět taková klasika. Jak jsem psala na začátku, určitě mi dejte do komentářů vědět, bez jakých věcí byste se neobešli vy! Krásný zbytek dne. ♥

8 KOMENTÁŘŮ

  1. Čaje mám ráda stejně jako ty, ale teď v létě ani nemám moc chuť po ránu na něco teplýho :). A bez balzámu na rty bych už rozhodně žít nemohla :D

    OdpovědětVymazat
  2. diár, to je presne to, bez čoho by som sa ani ja neobišla...mám tam zapísané naozaj všetko ,a cítim sa bez neho nesvoja :) pekný článok
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Parfém a mobil...dobrý nápad na článek :-)
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  4. Diář se stal poslední dobou u mě také nutností :) A o mobilu ani nemluvě, ale vidím, že nejsem sama :D
    La vie est belle-Spotřebováno

    OdpovědětVymazat
  5. Já asi nemám vyloženě věci, bez kterých bych se neobešla... Jedině mobil, ale i ten jsem párkrát nechala mimo, i když jsem se bez něj cítila blbě. Teď začínám ale celkem závislačit na mléce s trochou kávy (ne, nemám to naopak) a zvykám si na krémy na ruce, tak třeba za čas budou tohle moje věci, bez kterých se neobejdu... :)

    Blogerka Klárka

    OdpovědětVymazat
  6. S těmi ponožkami to chápu, jsem asi divná, ale spím v nich i v létě :D

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. To je zajímavý a moc hezký nápad na článek :) Jediné s čím nesouhlasím jsou čaje, protože čaje nemám ráda :D Ale jinak jsou pro mě nutností všechny ostatní věci taky :)
    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe