MŮJ NÁZOR NA PROFLÁKNUTÉ VLASOVÉ PRODUKTY (TANGLE TEEZER, BATISTE)

středa, července 20, 2016

Kdo by neznal oblíbený kartáč Tangle Teezer, že? Kolem tohoto výrobku bylo obrovské BOOM. Každý ho musel mít, každý ho prohlašoval za nejlepší kartáč na světě. A suchý šampon Batiste je na tom velmi podobně. Upřímně snad neznám nikoho, kdo by alespoň jeden z těchto profláknutých vlasových produktů neměl. I já je vlastním, protože jsem byla zvědavá, zda-li si takový BOOM zaslouží. A jaký je můj verdikt? To si přečtete v dnešním článku, tak jdeme na to!

Batiste, Tangle Teezer


TANGLE TEEZER
Začnu kartáčem, který má snad každá druhá slečna. V blogosféře byl také velmi opěvovaný, ale opravdu je tak skvělý? Abych pravdu řekla, je to nejlepší kartáč, který jsem kdy měla, ale rozhodně není nejlepší, který se dá na trhu sehnat. Není pravda, že vůbec netahá, to ani náhodou, ale souhlasím s tím, že vlasy rozčeše velmi dobře a uhladí je. Schvaluji i to, že jeho plastové "štětiny" vůbec neškrábou pokožku hlavy díky své měkkosti, že je hodně lehký a dobře padne do ruky. To, že nemá žádnou rukojeť, je z jedné stránky pozitivní, ale vidím v tom i velké mínus - snad při každém česání se mi zachytne do zacuchaného chomáče vlasů a vylítne mi z ruky. Je štěstí, že jsem s ním zatím nerozbila zrcadlo nebo cokoli jiného v mé blízkosti. Tady se nabízí ještě jedno plus - je nejspíš nerozbitný. Abych to shrnula, není vůbec špatný, ale abych ho označila za nejlepší kartáč světa, to určitě ne. 



BATISTE
Suchý šampon Batiste je také hodně chválený a já musím říct, že si to zaslouží o něco víc než TT. Vyzkoušela jsem již hodně suchých šamponů, ale s žádným jsem nebyla takhle spokojená. Po použití vypadají vlasy opravdu o dost lépe. Naberou na objemu, vypadají svěže, nejsou slepené a krásně voní. Jako jediné mínus beru to, že je na vlasech lehce vidět bílý povlak, ale na to už jsem si jako tmavovláska zvykla. Těší mě alespoň to, že to není ani zdaleka tak hrozné jako u většiny ostatních. Vyzkoušela jsem zatím pouze verzi Cherry, Blush a Tropical, takže bohužel nemůžu posoudit verze pro určitou barvu vlasů nebo ty pro větší objem. Cherry a Blush byly naprosto skvělé a milovala jsem i jejich vůně, ale Tropical? UŽ NIKDY VÍC! Sakra, to je smrad! Mám ho aktuálně doma a řeknu vám, ubývá vážně hodně pomalu, protože mám k jeho používání odpor. Z toho smradu (omlouvám se, jinak to nazvat nedokážu) mě pokaždé rozbolí hlava a cítím se snad ještě hůř než s mastnými vlasy - přijdu si, jak kdybych vyloženě zapáchala, což mi ve společnosti samozřejmě není vůbec příjemné. Takže ho nejspíš někomu předám (věřím, že jsem jedna z mála, komu takhle extrémně nevoní) a já vyzkouším verzi pro tmavé vlasy. Hrozně se na to těším, protože díky tomu se pravděpodobně zbavím jediného mínusu - lehkého zbarvení vlasů. Tak a abych to shrnula, s tímto suchým šamponem jsem velmi spokojená a rozhodně bych ho zařadila mezi nejlepší na trhu. Netroufám si ho označit za nejlepší, protože jsem nevyzkoušela ani čtvrtinu existujících suchých šamponů, ale s klidným svědomím vám můžu minimálně ty klasické verze doporučit.


Máte doma alespoň jeden z těchto produktů? Jak vám vyhovuje?

15 KOMENTÁŘŮ

  1. Já měla TT mnohem dříve, než většina ostatních, už je to mnoho let, co jsem byla u kadeřnice a ta mě česala právě s ním - a jelikož jsou moje kudrnaté vlasy, co se týče kartáčů, celkem oříšek, ihned jsem viděla změnu. Pamatuji si, že mi ho mamka koupila za neuvěřitelné peníze, nevím, kolik to přesně bylo, ale předpokládám, že dneska bych za stejnou cenu měla alespoň tři kartáče. Také byla vtipná reakce holek ve třídě, vždy, když jsem se s ním česala, nikdo nechápal, všechny tomu říkaly koňský kartáč.. no o dva roky později je ve třídě už jen pár výjimek, které ho nemají :)
    Batiste jsem nezkoušela, ačkoliv na něj slyším permanentě chválu, ale mně se vlasy nemastí (nebo mastí, ale třeba až po dvou týdnech), myju si je jenom kvůli tvaru kudrlin, takže je pro mě něco jako suchý šampon úplně zbytečná věc.
    Zajímavý nápad na článek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Co se týče profláklých produktů jako je TT a suché šampony této značky jsem dost skeptická. Díky, za upřímný článek. :) Do suchého šamponu na základě tvých zkušeností asi půjdu. :) TT může být skvělý na cesty, ale na svůj dřevěný nedám dopustit. :)
    BLOG Corculum♥

    OdpovědětVymazat
  3. Tangle Teezer vlastním a musím přiznat, že mi taky několikrát vypadl z ruky, když jsem se česala. Vždycky se toho leknu. :D
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  4. Tangle Teezer mám a jsem spokojená. :) Já mám Batiste šampóny ráda. Voní mi a mám ráda ten na objem, jelikož mám hrozně jemné vlasy se sklonem zplihnutí..

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mi tangle teezer snad vždy při česání vylítne z ruky :D Ale jinak ho mám moc ráda :) A Batiste jsem nikdy nezkoušela, to si raději umyju vlasy :D

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  6. Zatím jsem žádný lepší kartáč na vlasy než TT neměla, takže jsem s ním spokojená. Pochybuji, že objevím něco lepšího, protože kartáče nebo hřebeny si vůbec nekupuji. Možná jenom, kdyby o něčem takovém začaly básnit blogerky :D
    Suchý šampon jsem si až nedávno koupila. Plné balení Cherry :) Voní nádherně a jsem nadšená z toho jak krásně "umyje" vlasy :D

    Roztomilosti ze ZOOTu

    OdpovědětVymazat
  7. Ten Batiste je taky zvlastny. Ocenonujem na nom aplikaciu, ale vlasy su v "pouzitelnom" stave az o par hodin. Ine suche sampony sa sice horsie aplikovali, ale vysledok bolo vidiet hned.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovědětVymazat
  8. vyskúšaj Batiste na tmavé vlasy , je to hnedé balenie :) ten nenecháva biele stopy
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám doma TT už asi 3 roky a souhlasím s tím, že mě při rozčesávání s ním jediným nebolí a netahají vlasy. A o tom by mohla vyprávět i Julča :). Jestli je ale úplně nejlepší na světě, to neposoudím, všechny hřebeny na světě jsem nezkoušela :D

    OdpovědětVymazat
  10. Tangle Teezer mám a jsem s ním nad míru spokojená - samozřejmě jsem ho i já kupovala hlavně proto, že jsem o něm všude četla. Mám ho už určitě déle než tři roky a jiný kartáč na vlasy nepoužívám (jen pozor na fake TT - je jich v oběhu celkem dost a rozdíl je výrazný).
    Co se týče suchého šampónu, tak u mě žádný zázrak. Nejvíc spokojená jsem s tím od Lush - je sice dražší, ale vydrží opravdu dlouho a investice se vyplatí. Mám pocit, že Batiste v porovnáním s ním vlasy tolik neodmastí, ale má plus za ty vůně :-).

    OdpovědětVymazat
  11. TT i suchý šampon od Batiste mám a oba dva produkty jsou skvělý :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  12. K tangle sem se dostala úplnou náhodou a musím říct, že je nejlepší kartáč který u nás doma máme a ani tolik netahá. Určitě věřím, že se dají sehnat mnohem lepší. Každopádně máme doma opravdu hodně hřebenů, ale u nás Tangle vyhrává. Batiste jsem nezkoušela a zatím mě ani neláká :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak já vyzkoušela oba produkty a Tangle teezer už nedám z ruky.Batiste mám taky moc ráda - Vůni Tropical úplě zbožňuju, ale každému voní něco jiného, že ano:) Velká spokojenost s oběma

    OdpovědětVymazat
  14. Tangle Teezer je super, mám doma cestovní variantu a nic jiného na své vlasy nepustím :-)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe