MŮJ ZAČÁTEK PRÁZDNIN

pátek, července 15, 2016

Krásný den, čtenářky! Jak si užíváte prázdniny? Já jsem zatím moc spokojená a šťastná. Sice se toho zatím tolik nestalo, ale užívám si ty volné, klidné dny, kdy nemusím nic dělat, nemusím se stresovat školou a většinou ani brzo vstávat.

Hned v den vysvědčení jsme pořádně oslavili konec školy a od té doby je všechno skvělé. Každý den se snažím být co nejvíce venku, takže chodím na dlouhé procházky s přítelem a mým milovaným pejskem. Zatím nejdelší cestu jsme podnikli na Chlum, což bylo naprosto neplánované rozhodnutí, které jsme učinili v půli naší procházky, při které jsme s sebou neměli ani pití a peníze, ale i přesto jsme si to užili.


Za ty dva týdny jsem měla i nějaké zařizování a také lékaře - kožní, který mi předepsal zase minimálně 7 věcí na můj ekzém. No, hlavní je, aby to zabralo a já měla zase klid. Samozřejmě nesmí chybět ani brigády, abych mohla pořádně využívat lákavých letních slev, které na mě volají ze všech stran. Už se nemůžu dočkat, až vyrazím na nákupy. Nebyla jsem na nich tak strašně dlouho! Navíc mám v plánu vyházet většinu šatníku, protože z té kupy oblečení co mám, nosím jenom minimum. Většina hadříků pochází z unáhlených nákupů, což mě mrzí o to víc, jelikož jsem je měla na sobě třeba jenom jednou a pak jsem zjistila, že se mi vlastně vůbec nelíbí nebo mi nesluší. V tom horším případě jsem to zjistila hned po příchodu domů z nákupů. Zkrátka chci zkusit staré kousky prodat na vinted a pořídit s rozmyslem nové. Zaměřím se hlavně na basic oblečení, protože to mě většinou neomrzí, dá se skvěle kombinovat a aktuálně se mi celkově líbí nejvíc. Nemám ráda nápisy, jakékoli motivy a obrázky, takže jednobarevné, jednoduché hadříky jsou ideální. Ale už konec o nákupech!


Hrozně jsem se těšila, až si dám po roce milovaný meloun, který mi fakt chyběl. Mňam, tak moc ho miluju! A hlavně jsem poprvé ochutnala i jeho žlutého brášku, který mi chutnal snad ještě víc! Bez ovoce si léto představit nedokážu. V těch největších vedrech bych nejraději nejedla nic jiného. A když jsme u těch veder, hrozně mi mrzí počasí, jenž tu poslední dny máme. Každý den zima jako na konci podzimu, déšť a zataženo. Co je tohle za léto? V takovém počasí jsem stále jen zachumlaná v dece a mám nutkání do sebe lít litry horkého čaje, což jsou činnosti, které dělám každý podzim. Doufám, že se to co nejdřív vzpamatuje! A co vy? Co už jste za tyhle prázdniny stihli podniknout a zažít? Pochlubte se!


2 KOMENTÁŘŮ

  1. Taky miluju meloun! 😀 A máš moc pěkný design blogu. Jen je škoda, že není pro mobilní verzi. Ale super článek!

    OdpovědětVymazat
  2. Já si prázdniny zatím užívám. Dva víkendy po sobě jsem nebyla doma, což se nestává moc často. Přes týden chodím na brigádu, takže skoro nic nestíhám a jsem strašně unavená, ale už se těším na peníze a velké nákupy :D Jinak za týden se chystám taky na kožní, po prvé kvůli akné, tak jsem zvědavá, co mi doktorka řekne. To počasí mě štve. O víkendu jsem byla na chatě v Beskydech a kvůli tomu, že celý víkend pršelo jsme s holkama musely být zavřené chatě a to jsme měly naplánované dlouhé procházky...

    Fingers Up 2016
    Giveaway | Victoria's Secret

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe