PRODUKT MĚSÍCE: CATRICE LIQUID CAMOUFLAGE | ČERVEN 2016

neděle, července 17, 2016

Ke koupi Liquid Camouflage od Catrice jsem se dostala, dá se říct, náhodou. Do drogerie jsem zavítala, abych si pořídila svůj nejoblíbenější tekutý korektor Affinitone od Maybelline, který jsem měla už minimálně třikrát. Bohužel jsem ho nikde nesehnala, takže jsem musela najít nějakou jinou alternativu. Tento korektor jsem chtěla už dlouho vyzkoušet, a proto padla volba právě na něj. A upřímně? Nakonec jsem vlastně ráda, že to takhle dopadlo, i když jsem byla ze začátku trochu smutná, že nemám svého oblíbence. 

Catrice Liquid Camouflage

Už jsem měla, tuším, dvě balení jeho tuhého brášky Camouflage Cream a rozhodně si budu kupovat další a další, protože ho vážně zbožňuji. Z toho důvodu jsem byla opravdu zvědavá na tuto verzi. Vybrala jsem si ten světlejší odstín (010 Porcellain) a doufala jsem, že bude dostatečně světlý. Korektor jsem otestovala, hned jak jsem dorazila domů. Jako první mě zaujala jeho vůně, která je sice poměrně dost silná, ale zato vážně příjemná. Mně osobně hrozně voní, takže o to používám korektor raději, ale jsem si jistá, že někomu může být takto výrazná parfemace nepříjemná, tudíž bych doporučila očichat si nejdříve tester.

Catrice Liquid Camouflage

Když jsem si ho nanesla poprvé na pleť, koukala jsem na něj s otevřenou pusou. "Takhle světloučký? No páni, tak to je pecka!" Byla jsem nadšená. Konečně to vypadalo na ideální odstín na moji světlou pleť.  A ono fakt, naprosto perfektně mi sedí, takže za to dávám všechny palce nahoru! Musím tedy poznamenat, že barva je skoro bílá, tak dávejte raději pozor, protože tohle je ideální pro ty úplný bledule. Nedá se to porovnávat s jinými nejsvětlejšími odstíny ostatních produktů z drogerie. Druhý prodávaný odstín je také poměrně světlý, takže tady vidím problém v tom, že ženy s tmavší pletí mají zatím nejspíš smůlu. Vůči ostatním by bylo skvělé, kdyby nabídku někdy rozšířili.

Catrice Liquid Camouflage

Co se týče krytí, tam si také nestěžuji. Je sice o trochu nižší než u tuhé varianty, ale stále absolutně perfektní. Je skvělý na zakrytí kruhů pod očima, na což ho aktuálně používám nejraději. Tuhá verze mi oční okolí vysušovala, takže ten používám na veškeré nedokonalosti a tento především na to oční okolí, i když někdy ho ťupnu i na nějaký ten pupínek. Konzistence je velmi příjemná, krémová. Aplikátorem se dobře nanáší a poté perfektně roztírá. Nezalézá do vrásek a vydrží mi na pleti bez problému a hnutí dostatečné množství hodin. Většinou tedy do doby, než se odlíčím. Avšak musím podotknout, že se odličuji ve chvíli, kdy přijdu domů, což nebývá pokaždé až večer, ale častokrát dřív. Věřím však, že i celý den by byl schopný zvládnout.

Catrice Liquid Camouflage

Za mě je to tedy rozhodně jeden z nejlepších korektorů z drogerie, né-li ten naprosto nejlepší. S jeho tuhým bráškou je to skvělá, sehraná dvojka. Oba korektory si plánuji kupovat stále dokola, jelikož si nemyslím, že se dá najít něco lepšího za takto přijatelnou cenu. Oba stojí kolem 100 Kč.

Catrice Liquid Camouflage

Máte s tímto korektorem zkušenosti? Jak vám vyhovuje? 

9 KOMENTÁŘŮ

  1. Koretktory od Catrice sú veľmi vychvaľované. Akurát si chcem ísť rento týždeň kúpiť jeden.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  2. Používám jej pouze na oční okolí a to v tom druhém, žlutějším, odstínu. Na pupínky mi nevyhovuje, na ty používám NARS. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tvoje fotografie sú proste úžasné, just wow! 💕

    Izabell zo SYDNEY SLEEK

    OdpovědětVymazat
  4. Já nad ním furt přemýšlím :) a ještě mě zaujal ten v tom kalíšku :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tento korektor mám také ráda, ale teď mám skoro stejně vypadající z Avonu a s tím jsem spokojená ještě více :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  6. Mám ho a je dokonalý! Bohužel mi už dochází, takže půjdu koupit nový.
    Na svém blogu jsem psala i recenzi --> KOREKTORY ASTOR VS. CATRICE

    OdpovědětVymazat
  7. Chystám se na něj už dlouho, ale bojím se, že na mě bude v zimě tmavý jako jeho kalíškový kámoš. Ale teď v létě používám opět Catrice :)

    Fingers Up 2016
    Giveaway | Victoria's Secret

    OdpovědětVymazat
  8. Mne nevyhovovala tuha verzia (vysusovanie), takze tekutu uz zrejme riskovat nebudem.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovědětVymazat
  9. Všichni ho moc vychvalují a já si ho ještě nestihla pořídit! Musím to ihned napravit!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe