CANNADERM MYCÍ EMULZE INTIME

neděle, srpna 14, 2016

Intimní hygiena je pro mě nesmírně důležitá, a tak by to mělo být pro každého z nás. Intimní partie si zaslouží, dle mého, stejně vysokou pozornost a péči jako třeba pleť. Bohužel si za některé problémy nemůžeme sami, ale alespoň některým z nich se určitě předcházet dá. Já osobně dělám vše pro to, abych se infekcím a zánětům vyhnula, protože, řekněme si upřímně, na těchto místech je to opravdu velmi nepříjemná záležitost. Kromě nošení bavlněného spodního prádla, nepoužívání parfemovaných vložek, sprchování se místo dlouhých koupelí plných pěny, používání šetrných pracích prášků a omezování těsného oblečení používám i přípravky určené pro intimní partie. Vyzkoušela jsem již zelený a růžový Chilly gel a modrý Lactacyd. Ani s jedním produktem jsem neměla problém, ale tyto chemické výrobky logicky nejsou to nejlepší, takže jsem měla v plánu vyzkoušet nějaký přírodní produkt, který bude šetrnější, a tudíž budu mít z tohoto procesu i lepší pocit. Samozřejmě jsem tedy využila možnosti a zúčastnila se na portálu blogerky.cz výzvy o mycí emulzi Intime od 100% přírodní certifikované značky Cannaderm, jejíž produkty jsou bez chemických látek a umělých vůní a barviv. Zatím jsem od ní nic nevyzkoušela, ale chtěla jsem to změnit, jelikož jsem si přírodní kosmetiku vážně zamilovala.

Cannaderm Mycí emulze Intime

Intime mycí emulze slouží k jemnému ošetření a mytí intimních partií dospělých žen i mužů. Při dlouhodobém používání by měla omezovat pocity svědění či pálení a díky její přírodní receptuře s mírně kyselým pH se upraví celkový stav sliznice intimních partií. Pokud se o tyto místa staráte správně, stávají se odolnějšími proti zánětům a kvasinkovým infekcím, takže to opravdu nezanedbávejte. Emulzi je ideální používat především po návštěvách veřejných bazénů, koupališť či saun, po pohlavním styku, při léčení antibiotiky či během menstruace, protože v těchto chvílích je největší pravděpodobnost zanesení nečistot a bakterií, které by mohly způsobovat problémy. Vhodná je však samozřejmě i pro každodenní použití. Produkt je bezpečný i pro kojící a těhotné ženy. Obsahuje 5% léčivého konopí, panthenol a grepová semínka.

Cannaderm Mycí emulze Intime

Cannaderm Mycí emulze Intime

Balení produktu není nijak zajímavé. Přijde mi obyčejné stejně jako obaly všech výrobků této značky. To je nejspíš jeden z důvodů, proč jsem si zatím nic nekoupila. Na obaly hodně dávám, takže když mě produkt nezaujme, většinou si ho nepořídím. O to jsem raději, že mám možnost výrobek vyzkoušet, jinak bych se ke značce pravděpodobně nikdy nedostala. Abych nebyla pouze negativní, co se týče obalu, musím pochválit, že obsahuje všechny důležité informace. Přijde mi, že je zde všechno rozepsané mnohem lépe než u jiných intimních gelů.

Kromě vzhledu vidím mínus i v otvírání. Jsem nešika a vždycky mi trvá dlouho, než se do toho dostanu. Hlavně mám strach, abych víčko neulomila, protože mám pocit, že by to šlo vážně snadno. Používám tedy pouze dávkování s malým otvorem, i když se dá odšroubovat celé víčko. Když jsme u toho dávkování, měla bych zmínit, že s tím žádný problém nemám. Pokaždé se mi povede vylít požadované množství emulze. Horší je to s konzistencí. Je dost tekutá, takže mi část pokaždé steče pryč. Zatím se mi to nepovedlo vymyslet tak, aby se to nestávalo, takže uvažuji o koupení nějaké žínky. To mi přijde jako jediné řešení. Emulze lehce pění, což beru jako plus, protože s výrobky, které nepění, si nepřijdu dostatečně umytá.

Cannaderm Mycí emulze Intime

Cannaderm Mycí emulze Intime

Její vůně je poměrně silná, ale rozhodně mi není nijak nepříjemná, naopak se mi docela líbí. Nazvala bych ji vyloženě přírodní, bylinnou, svěží vůní, kterou jsem u takového produktu očekávala. Zato barva mě hodně překvapila, tu jsem nečekala. Je to hodně zvláštní odstín žluté, ale abych řekla pravdu, barva je tady to poslední, co bych řešila.

Když emulzi nanesu na intimní partie a napěním, cítím podobný pocit jako při používání zeleného intimního gelu od Chilly. Takový ten zvláštní, chladivý, brnivý pocit. Jelikož už s tím zkušenosti mám, nijak mě to nezaskočilo, naopak jsem za to ráda - je mi to příjemné. Na používání mě překvapilo to, že se má nechat emulze chvíli působit, s tím jsem se ještě nesetkala, vždy jsem to rovnou po namydlení spláchla. Mimochodem, je opravdu hodně důležité, aby se produkt spláchl důkladně, jinak by to mohlo dělat neplechu. Za to už by potom nemohl výrobek, ale vy.

Při používání ani po něm jsem nepociťovala žádné podráždění, vysušení, pálení či svědění intimních partií, naopak jsem se tam cítila stále dobře, čistě a svěže. Ani při menstruaci jsem s používáním neměla vůbec žádný problém, takže můžu říct, že mi produkt naprosto vyhovuje. Rozhodně ho mohu jen doporučit, věřím, že i vy budete maximálně spokojené. Cena produktu je cca 197 Kč za 200 ml balení.

SLOŽENÍ: AGUA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, CANNABIS SATIVA SEED OIL, SODIUM CHLORIDE, LANOLIN, GLYCERYL CAPRYLATE, PANTHENOL, CITRUS GRANDIS SEED EXTRACT, XANTHAN GUM, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CANNABIS SATIVA SEED EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, GLYCERYL UNDECYLENATE, SALVIA TRILOBA LEAF EXTRACT, FOENICULUM VULGARE FRUIT OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, THYMUS VULGARIS OIL, SALVIA OFFICINALIS OIL, LIMONENE.



Cannaderm Mycí emulze Intime

Cannaderm Mycí emulze Intime

Cannaderm Mycí emulze Intime


Máte zkušenost s nějakým produktem této značky? Používáte intimní gely? 

8 KOMENTÁŘŮ

  1. Krásná recenze :) Já teď používám Laktacyd, ale mrknu i po tomto, protože je to má oblíbená značka :)
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Lactacyd mám teď taky načatý, ale tenhle ho aktuálně zastoupil. A určitě na něj mrkni, je vážně skvělý! :)

      Vymazat
  2. Produkt vypadá hodně zajímavě, musím se po něm podívat v obchodě :)

    Manufaktura | Pleťový olejový elixír

    OdpovědětVymazat
  3. Zvažuji koupi nějakého intimního gelu, zatím jsem měla možnost vyzkoušet zelený Chilli, klasický Lactacyd a intimní gel od Nivei. Ale jelikož jsem ani jeden nepoužívala pravidelně, tak nemohu moc hodnotit jejich účinek, ale Chilly mi moc nesedl. Takže si tenhle možná pořídím, taky mám raději, když mi nejen intimní gely, ale všechno na mytí pění a navíc, je to přírodní, to je velké plus. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad ti bude případně vyhovovat, když ti zelený Chilly moc nesedl. Teď záleží na tom, s čím jsi měla problém - jde mi o to, aby ti nevadil ten chladivý pocit, který mají oba. :) Ale za zkoušku nic nedáš, rozhodně bych do toho šla. :)

      Vymazat
  4. Absolutně nejlepší produkt pro intimní partie, už mám druhé balení a je to pecka, dokáže opravdu předcházet obtížím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím! Pro mě je to také zatím nejlepší intimní produkt. :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe