DULCIA OČNÍ KRÉM S KOFEINEM

úterý, srpna 23, 2016


Oční krémy mi ještě donedávna přišly jako zbytečnost, a proto jsem nikdy žádný nevyzkoušela, a ani jsem to prozatím neměla v plánu. Pak jsem se však dozvěděla o existenci očního krému nadupaného kofeinem od slovenské přírodní značky Dulcia, který slibuje mimo jiné i zmírnění a zabránění vzniku otoků v okolí očí, a dokonce i zesvětlení kruhů pod očima, což jsou účinky, které mě k vyzkoušení tohoto produktu nalákaly, jelikož na tyto problémy trpím. 

Dulcia oční krém s kofeinem

Jak jsem již zmínila, tento oční krém je nabitý kofeinem, což je složka, díky které by měl zmírňovat a zabraňovat vzniku otoků kolem očí, vypínat jemnou kůži a podporovat prokrvení pokožky, což příznivě působí na kruhy pod očima. Kromě kofeinu je i zbytek složení naprosto úžasný. Je zde obsaženo i bambucké máslo zajišťující hydrataci, mangové a avokádové máslo působící proti stárnutí pokožky díky vysokému množství antioxidantů a vitaminu C a E, makadamový olej, kávový olej, kakaové máslo nebo třeba grapefruitový olej. Krém obnovuje a stimuluje buněčnou strukturu, čímž pomáhá k lepší cirkulaci krve, což vede k mladšímu a zdravějšímu vzhledu pokožky kolem očí. 


Balzám je balen v malé plechové krabičce tmavě modré barvy, která je na šroubování. Upřímně, tento typ balení nemám ráda, protože mi většinou nejde otvírat, ale u tohoto konkrétního jsem to zvládla pokaždé bez komplikací. Ani s mastnými prsty po aplikaci produktu jsem s manipulací s víčkem problém neměla, takže za mě dobrý! Balení vypadá i moc hezky, což je vždy velmi příjemné plus. 

Když víčko odšroubujete, spatříte nažloutlý balzám s velmi silnou vůní. Před pořízením jsem věděla, že má vonět přesně jako káva, takže jsem měla trochu obavy. Nemůžu říct, že bych vůni kávy nesnesla, ale na každodenní patlání potřebuji něco, co mi doopravdy voní, jinak to používám nerada, né-li s odporem. Vůně je opravdu hodně výrazná a intenzivní a cítit je i dlouhou dobu po nanesení na pleť. Dokonce přebije vůně všech jiných produktů, které na sebe na noc patlám. Pro milovníky kávy to musí být ráj, tím jsem si jistá. Mně to moc příjemné není, ale nestěžuji si - naštěstí jsem to čekala horší. Navíc, za ty účinky se to rozhodně vyplatí. 

Balzám je hodně mastný a hustý, což je však pro pořádnou výživu a hydrataci jemného očního okolí ideální. Není tuhý, jak se od něj na první pohled očekává, takže se velmi příjemně roztírá, ale vsakuje se poměrně dlouho. To by ale pro nikoho neměl být problém, protože se jedná o noční krém. Podotýkám, že já nemám nijak extra suché oční okolí, takže ostatním to může trvat o dost kratší dobu. Upozornění: na fotkách mám balzám o hodně tekutější, protože jsem tele a těsně před focením jsem ho postavila před horké větrání notebooku, takže se mi rozehřál do tekuté formy. 

Dulcia oční krém s kofeinem

A teď se mrkneme na to nejdůležitější - na účinky. Podle té hromady pozitivních recenzí, kterou jsem načetla, jsem čekala zázraky. A skutečnost? Jsem moc spokojená, i když za zázračný produkt ho označit nemůžu. Okolí očí mám dokonale hydratované, hebké a vyživené, tady je rozdíl znát vážně hodně. A co se týče toho, proč jsem produkt chtěla vyzkoušet, ano, i tady je něco málo znát. Otoky nejsou až tak velké a i kruhy pod očima nejsou tolik výrazné, takže vlastně můžu říct, že jsem nadšená, protože i tohle málo je poznat. Celkově vypadám po ránu zdravěji a živěji. Určitě jsem neviděla výsledky hned po použití, jak jsem v některé recenzi četla, ale jsem moc ráda, že se dostavily. Pochválit musím i to, že nijak nedráždí oči, takže je vhodný i pro majitelky velmi citlivých očí. Dokonce se dá využít na suchá místa na obličeji, která je také schopný perfektně zhydratovat.

I když mi bylo jasné, že bude krém malinký - má pouhých 10 g, stejně mě jeho velikost překvapila, Je to vážně prcek. Ale, věřte mi, že i přesto vám vydrží hrozně dlouho. Já ho používám již nějaké dva měsíce a ubylo opravdu minimum. Na jedno použití stačí totiž jen kapička produktu. Takže i co se týče ceny, je to paráda (stojí 269 Kč a seženete ho třeba tady). Do tohoto očního krasavce se investovat vyplatí. I když bych ho nenazvala zázrakem, jsem s ním moc spokojená a po spotřebování si určitě koupím nové balení. Sice ho nemůžu porovnat s jinými očními krémy, ale věřím, že lepší by se sháněl hodně těžko. Rozhodně doporučuji!

SLOŽENÍ: PERSEA GRATISSIMA OIL, COFFEA ARABICA SEED OIL AND HYDOGENATED VEGETABLE OIL, PERSIA GRATISSIMA, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, BUTYROSPERMUM PARKII, TRITICUM VULGARE GERM OIL, MAGNIFERA INDICA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SIMMONDSIA CHINNENSIS OIL, TOCOPHEROL, COFFEA ARABICA SEED OIL, PANTHENOL, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) SEED EXTRACT, ROSEMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, LECITHIN

Dulcia oční krém s kofeinem

Dulcia oční krém s kofeinem

Už jste slyšeli o značce Dulcia? Máte s ní zkušenost? Vyzkoušeli jste již tento oční krém?


DĚKUJI MOC MÍŠE Z E-SHOPU KRASNAKAZDYDEN.CZ ZA MOŽNOST  VYZKOUŠENÍ TOHOTO BÁJEČNÉHO PRODUKTU! ♥

23 KOMENTÁŘŮ

  1. Tenhle balzám mám taky moc ráda, je skvělý, i když určitě souhlasím, že k nějakým pořádným výsledkům je potřeba ho používat třeba několik týdnů, nedají se čekat zázraky po jednom použití :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný blog, tenhle balzám mám moc ráda, jak píšeš fakt intenzivní vůně kávy, musím jen souhlasit. Akorát podle fotek ho máš extra tekutý, já mám hustý balzám, možná ho skladuješ hodně v teplu, doporučuji přesunout do chladnějšího místa, cca do 25°C. Nebo že by měli jinou konzistenci??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slečna o tom v článku píše. Je vidět, že jste recenzi četla ;-)

      Vymazat
    2. Přesně tak jak píše anonym, v článku je to úmyslně zmíněné, protože vím, že by to hromadu čtenářů mohlo zarazit. Tahle situace mě trochu mrzí no...

      Vymazat
  3. Značku znám z různých blogů. Tento krém mě zaujal, už jen kvůli toho, že trpím na kruhy pod očima a už dlouho přemýšlím, že bych si nějaký oční krém pořídila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle krém by pro tebe měl být v tom případě ideální, pokud ti tedy nevadí vůně kávy. Určitě doporučuji vyzkoušet! :)
      Děkuji za komentář!

      Vymazat
  4. Tyjo, nikdy jsem tuto značku neviděla :) já třeba oční krém vůbec nepoužívám. Nikdy jsem neměla problém o kruhy pod očima. A asi jsem i celkem líná, no :D Jinak ráda bych tě pozvala ke mě na blog, kde právě probíhá soutěž o Bourjois rtěnky Velvet :)

    Style Solution fashion blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti závidím, že s kruhy pod očima nemáš problém, to bych si taky moc přála. :D :) A na tvůj blog se moc ráda podívám a případně se i zúčastním soutěže. :)
      Děkuji za komentář!

      Vymazat
  5. O tejto značke som nikdy nepočula :) kruhy pod očami mám často, hlavne kvôli tomu, že málo spím :) cena je v pohode, niekedy ho musím vyskúšať :) pekný článok <3
    Fashion Lovers

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já toho také naspím hodně málo, a to hlavně v dny, kdy musím vstávat brzy, takže pro mě je tento krém opravdu záchrana. :) Tobě ho tedy moc doporučuju! Děkuji! ♥

      Vymazat
  6. Kremík mám a to balení mi vůbec nevyhovuje v rámci toho, že jej občas převážím. Celý závit je oblemcaný a mastný - toto si myslím, že mohli vyřešit jinak. Vůně je opravdu silná, ale nijak mi nevadí. Avšak při jeho používání mi lehce slzí oči - nejsem si jistá jestli to nemůže být spojeno s kofeinem :/ Ale zatím jsem ho nezkoušela tolikrát, tak uvidím jak to dopadne :)
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že balení mohli vymyslet trochu lépe, i pro mě, i když si nijak extra nestěžuji, by to bylo lepší. :) Ty jo, slzí? :/ Tak s tím jsem se nesetkala ani já osobně, ani jsem to nečetla v žádné z recenzí. Mně slzely maximálně ve chvíli, kdy jsem si poměrně velké množství nanesla omylem přímo do oka, protože mi ujela ruka, ale v tomto případě se to dá pochopit. :D No, snad ho budeš moct normálně používat. :/ :)

      Vymazat
  7. Zrovna nejaky ocni krem schanim, tak kdyz jsem narazila na tenhle clanek, asi ho rovnou vyzkousim :) Nekde jsem o nem slysela / cetla uz drive, takze uplne do neznameho nepujdu :) Doufam, ze mi to na ty kruhy vazne zabere, vypadam docela desive obcas :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus, doufám, že budeš také spokojená! Co se kruhů týče, nějaký rozdíl bys po čase určitě poznat měla. Zatím jsem snad v každé recenzi četla, že to dotyčné na kruhy zabíralo, tak snad nebudeš výjimka. :)

      Vymazat
  8. Ta konzistence mě trochu překvapila, ale když jsi ho nechala u ventilace notebooku, to už pak chápu. :D Já taky kávovou vůni nijak extra nemusím, ale ty účinky vypadají opravdu dobře a asi bych to překousla. :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo no, jsem fakt trdlo. :D A ano, za ty účinky se to rozhodně vyplatí překousnout. :)

      Vymazat
  9. Pro mě by to nebylo, z toho důvodu, že mi parfemace kávy vadí. Ale za to účinky jsou super.

    Letní giveaway | Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To naprosto chápu. Také nedokážu používat kosmetiku s parfemací, která mi vyloženě vadí. Tohle však ještě přežiju (naštěstí). :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe