KOSMETICKÉ PRODUKTY, KTERÉ JSEM LÍNÁ POUŽÍVAT

pondělí, srpna 29, 2016

Krásný den, čtenářky! Také jste někdy líné na sebe napatlat třeba tělový krém nebo si dát pleťovou masku? Já to tak mám rovnou u několika produktů - bohužel! Napadlo mě o tom napsat článek, ve kterém vám je předvedu, tak tady je!


MASKY
Je úplně jedno, jestli se jedná o masky na vlasy či na pleť, ale k jejich používání se nedokážu za žádnou cenu dokopat. Hlavním důvodem bude určitě to, že nesnáším to čekání, které je u masek snad úplně pokaždé. Jako konkrétní příklad z této kategorie tu mám pleťové masky od Avonu, které jsou vážně super, ale zatím jsem každou použila maximálně 3x a to je mám od Vánoc, haha! Častěji používám zelený jíl od Saloos, ze kterého si musím masku sama vytvořit. (Recenze na zelený jíl tady)

Avon pleťové masky

RTĚNKY
Rtěnky miluju. Miluju to, jak na rtech vypadají, jak dokáží líčení pozvednout o level výš, jejich nakupování si neskutečně užívám, ale abych je používala? To ne. Tady jde tedy spíš o to, že na jejich používání dokonce zapomínám. I když vytvořím propracované líčení, stejně na rtěnku zapomenu, takže to pak samozřejmě není úplně ono. Docela mě to mrzí, tak doufám, že se to někdy naučím.

Rtěnky

TĚLOVÁ MLÉKA
Miluji tu krásně voňavou a hydratovanou pokožku, kterou po použití těchto produktů mám, ale to patlání mě nebaví. Většinou se namažu tak dvakrát do týdne, což je pro mou suchou pokožku bohužel málo, takže jsem skoro pořád jako sušenka. Není to nic příjemného, ale stejně nejsem schopná to dělat častěji. Zástupcem této kategorie je můj prokletý miláček od Dove, o kterém jste se mohli dočíst v tomto článku.

Dove DermaSpa Goodness tělový krém

LAKY NA NEHTY
Sakra, mě to tak nebaví! Čekat, než mi ten lak na nehtech zaschne, je snad jedna z nejnudnějších věcí na světě. Vždycky jsem u toho ještě ke všemu hrozně vystresovaná. Bojím se pohnout, abych náhodou s nějakým nehtem o něco nezavadila. Na tohle jsem líná si najít čas úplně pokaždé, a proto mám většinou své ošklivé nehty nenalakované a častokrát i neupravené, protože ani jakákoli jiná péče o ně mě nebaví. Opravdu se stydím.

Laky na nehty

Po dopsání článku mě napadla ještě jedna kategorie - MASTIČKY NA EKZÉM!! Donutit se k tomu, abych si večer před spaním napatlala ty hnusné, smradlavé mastičky na ekzém? Brr, ne, děkuji, tohle fakt nemusím. Večer jsem úplně nejlínější, takže i tento hodně důležitý krok velmi často vynechávám a pak se divím, že se mi to zhoršuje. Až ve fázi, kdy umírám na svědění/bolení a nemůžu chodit (ekzém se mi dělá na chodidlech a dlaních), si to konečně začnu mazat. Nepoučitelná.


Máte také nějaké produkty, které jste líné používat?

12 KOMENTÁŘŮ

  1. This is so inspiring! I love the post:)

    irenethayer.com

    OdpovědětVymazat
  2. telové mlieka a masky, to asi každá druhá z nás :D to sú také veci čo zbytočne zdržujú :D ja si na ne spomeniem iba občas, kedy si doprajem taký deň so všetkým a použijem aj masku aj telové mlieko :)
    pekný článok :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Masky používám ráda, ale na tělová mléka zapomínám často :D
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Úplně mi mluvíš z duše. Ve všech bodech :D www.deniktricitky.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Dove je jednotka, taktiež masky od Avonu, zbožňujem ich. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Masku si také vždycky koupím s optimistickou vidinou, že jí budu pravidelně používat.. Můj optimismus končí většinou po první aplikaci, protože na druhou už si ani nevzpomenu :D
    Rtěnek mám také plno, a nenosím je proto, že se v nich necítím dobře. To už musí být, abych si jí vzala a vydržela to celý den :)
    Tělová mléka už nekupuji, protože to dopadá úplně stejně, jako s maskami :D
    Jediné, v čem se vidím jen z části je bod s laky na nehty. Také mě čekání na zaschnutí nebaví, ale nehty si lakuji pravidelně :)
    Moc pěkný článek!

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  7. To je naprosto dokonalej nápad na článek! :) Dřív jsem měla spoustu produktů, které jsem byla líná používat, ale teď už se fakt snažím používat všechno, co si koupím.. No, ne vždy jsem tak úspěšná :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to já jsme přesný opak a použití všech těchto produktů si velice užívám :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  9. Zajímavý formát článku! Moc se mi líbí. Já třeba miluju lakování nehtů. Doslova nesnáším, když nemám nehty nalakované.

    My August 2016

    OdpovědětVymazat
  10. Natierať sa po sprche ma dosť nebaví, ale už som si nejak zvykla :) Najmä ak je telový olej či mlieko pekne voňavé, tak to je hneď o inom :) Tiež je otrava si robiť masky / olejové zábaly na vlasy - keďže ich mám dlhé, niekedy sa to z nich zle vymýva. Na čo som ale fakt lenivá je robenie si účesov :D Zapletený cop to istí ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe