3 SPRCHOVÉ GELY, KTERÉ AKTUÁLNĚ POUŽÍVÁM

sobota, října 29, 2016

Nevím jak vy, ale já nedokážu používat pouze jeden sprchový gel, který až po dopotřebování nahradím dalším. Používám vždy několik (častokrát všechny, které mám) najednou, což mi maximálně vyhovuje. Každý den mám chuť na jiný, takže jsem ráda, že si můžu takhle podle nálady vybírat. Dneska vám ukážu tři, které mám aktuálně načaté. 


DOVE PEELINGOVÝ SPRCHOVÝ GEL GENTLE EXFOLIATING
Sprchové gely od Dove naprosto zbožňuji. Miluji tu úžasnou vůni (zatím se mi nestalo, aby mi nějaký výrobek této značky nevoněl) a jejich krémová konzistence je pro mě také ideální. Aktuálně používám peelingový sprchový gel Gentle Exfoliating, který mi dělá úžasně hebkou, jemnou a hydratovanou pokožku. Líbí se mi, že je to vlastně jemňoučký peeling a sprcháč v jednom - multifunkční věci, to je něco pro mě, haha. (cca 50 - 73 Kč)

DOVE PEELINGOVÝ SPRCHOVÝ GEL GENTLE EXFOLIATING

DOVE PEELINGOVÝ SPRCHOVÝ GEL GENTLE EXFOLIATING

NATURA SIBERICA RELAXAČNÍ SPRCHOVÝ GEL KVĚTINY TUNDRY
Tento sprcháč získal moje srdce především svým úžasným vzhledem. Tak krásné balení jsem dlouho neviděla! Vyhovuje mi i dávkování pomocí pumpičky, to se u sprchových gelů moc nevidí, a to je to tak praktické. Obsahuje přírodní výtažky květů tundry, jež mají uklidňující účinek a pomáhají zmírnit únavu a stres. Dál v něm najdete kosatec obsahující mastné kyseliny, které dělají pokožku pružnější, proteiny, jež ji vyživují, zjemňují a dodávají jí hebkost a jemnost, a plesnivec alpský, který díky vysokému obsahu taninu podporuje obnovu pokožky a chrání ji před škodlivými vlivy prostředí. Co se týče vůně, z té mám trochu smíšené pocity. Když si přičichnu k samotnému produktu, voní moc hezky, ale při mytí není cítit vůbec nic, takže ani o nějaké voňavé pokožce se mluvit nedá. To je jediné, co mě na tomto produktu mrzí, jinak jsem spokojená. Po umytí mám hebkou a hydratovanou pokožku, i když musím říct, že o něco méně než se sprcháčem od Dove. (cca 139 Kč)

NATURA SIBERICA RELAXAČNÍ SPRCHOVÝ GEL KVĚTINY TUNDRY

NATURA SIBERICA RELAXAČNÍ SPRCHOVÝ GEL KVĚTINY TUNDRY

WELEDA ARNIKOVÝ SPRCHOVÝ GEL
Poslední sprcháč je můj největší nováček. Vyhrála jsem ho na blogu Everythin Kate, za což jsem moc ráda, protože bych se k této značce nejspíš jinak nedostala. Co se sprchového gelu týče, není vůbec špatný. Používám ho především v nějaké náročnější dny, kdy jsem unavená a vyčerpaná, protože obsahuje levanduli, která má zklidnit mysl, a rozmarýn, jenž má dodat novou energii. Je ideální po sportování. U tohoto produktu alespoň celou dobu mytí cítím jeho vůni, i když musím přiznat, že mi moc nevoní. Není to nic, co bych nemohla používat, ale rozhodně to nepatří do mých oblíbenců, pokud jde o vůni. (cca 209 Kč)

WELEDA ARNIKOVÝ SPRCHOVÝ GEL

WELEDA ARNIKOVÝ SPRCHOVÝ GEL

Jaký sprchový gel používáte aktuálně vy?


4 KOMENTÁŘŮ

  1. Dove je prostě moje osvědčená klasika :) Ale ráda bych klidně vyzkoušela něco od Weledy.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Mám to stejně jako ty. Vždy mám rozdělaných několik sprchových gelů a miluji, když si večer můžu vybrat :) Momentálně mám rozdělaný levandulový z Yves Rocher a hruškový Dermacol :)

    Oblíbenci za říjen 2016

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ráda peelingové sprcháče, a dove má super právě tu hydrataci! :)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovědětVymazat
  4. Aktuálně dodělávám jednu voňavou dokonalost od Cienu. A jak se teď koukám, docela mě zajímá Siberica, tak snad bude vyhovovat :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe