OPOŽDĚNÉ NEW IN

úterý, října 11, 2016

Tenhle článek jsem měla v plánu zveřejnit přibližně před 4 měsíci, ale zapomněla jsem ho dodělat. Až teď byl nalezen a já se ho rozhodla opožděně vydat, protože by mi bylo líto ho mazat. Brzy vyjde nové NEW IN, ve kterém už budou aktuálnější věci.

První fotka je kombinace 4 výher. U Claire Rayn jsem vyhrála řasenku od Miss Sporty a ostružinový balíček, v němž se nacházel malinký sprchový gel, mýdlo a dvě šumivé tabletky do koupele (jednu jsem použila ještě před focením). U Žanetky z blogu Lovely Imperfections jsem vyhrála jablečný sprchový gel a tělové mléko od vysněné značky Naturalium. Ze začátku jsem byla nadšená, ale po nějakém čase mě ta jablečná vůně začala lézt na nervy. Už mi to vůbec nevoní, ba naopak se mi z toho zvedá žaludek. Vůbec tomu nerozumím a jsem z toho docela smutná. Avšak musím pochválit úžasnou hydrataci obou produktů, ze které jsem byla moc mile překvapená. Pak tu mám výhru Garnier balíčku od Stáni z blogu Na vlastní kůži a výhru přírodní pleťové vody od značky i+m Naturkosmetik od Hanky z blogu Fairychain.


Dál tu mám pár produktů, které jsem si koupila. O tekutém korektoru od Catrice, jenž je mým novým oblíbencem, už jste si mohli přečíst v tomto článku. Pudr Stay Matte od Rimmelu je můj stálý produkt, který nejspíš nikdy nevyměním stejně jako antiperspirant Sensitive od Rexony - také už mám několikáté balení. Zato antiperspirant od Adidasu jsem měla poprvé a naposled - katastrofa! Ze začátku mi moc hezky voněl, ale na těle mi poté začal pokaždé smrdět jako pot, i když to zápach potu nebyl, takže i když jsem nijak zpocená nebyla, přišla jsem si tak - nechápu. A když už jsem se tedy zpotila, vůbec proti ničemu nepomáhal. Ani proti potu, ani proti případnému zápachu. Rozhodně nedoporučuji. Dál tu mám intimní gel od Lactacydu, se kterým jsem žádný problém neměla. Nedávno jsem ho spotřebovala. A nakonec parfém od Avonu, který nevoní vůbec špatně, ale patří k těm horším, jenž jsem vlastnila/vlastním od této značky.


A na poslední fotce jsou produkty získané zadarmo ze spoluprací či výzev. Čtyři výrobky od Mary Kay jsem si mohla vybrat díky konturovací výzvě na portálu blogerky.cz stejně jako Pleťový olejový elixír od Manufaktury. Články najdete tady a tady. A nakonec tu mám produkty od Krásná Každý Den. Tentokrát jsem si vybrala Oční krém s kofeinem od značky Dulcia (recenze zde) a Výživný a hydratační pleťový krém od Skin Blossom (recenze zde), oba jsou moji velcí oblíbenci!



Co máte nového vy?

9 KOMENTÁŘŮ

  1. Tekutý korektor od Catrice si koupím taky :) a nějaký pudr taky sháním, takže ten kup vezmu při jednom

    OdpovědětVymazat
  2. Tá riasenka je super a tiež korektor. :) rada ho používam, len momentálne ho neviem u nás v drogerii kupiť, pretože je vždy vypredaný. :( a očný krém mám doma tiež :)

    Na mojom blogu prebieha giveaway,budem rada ak sa zapojíš :)
    http://blogbyweilynn.blogspot.sk/2016/10/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, tak to je mi líto, ale úplně tě chápu, já to taky u některých produktů takhle měla, že když měly výraznější vůni, tak mě to časem přestalo vonět a někdy až začalo vyloženě vadit, stalo se mi to tuším třeba u oranžového sprchového gelu Aroma Ritual (belgická čokoláda?) od Dermacolu :-) Jinak ty tvoje fotky miluju, takhle jednoduché, světlé a "čisté" se mi líbí nejvíc, ale já toho pořád se svým foťákem a špatným pozadím jaksi nemůžu dosáhnout :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Tekutý korektor od Catrice jsem si taky hned oblíbila! :) Je vážně skvělý :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Korektor od Catrice milujem a skvelo sa s ním pracuje, ale teraz ho neviem nikde zohnať, lebo je všade vypredaný. :/

    https://thefashiontwiins.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Já Naturalium naprosto zbožňuju! Mám doma kokosovej sprcháč (ten mám po druhý) a melounovej a vůně mi naštěstí nevadí. Kdyby mi začala vadit, tak by to byl průšvih, jelikož jsem na všechny sprcháče alergická a tohle je jediný, co mi nevadí :D
    A od Rexony mám nejradši tuhej deodorant Maximum Protection takovej růžovej, ale není to ten, co se v Česku prodává, já ho kupuju v Německu. Jejich sprejový mi totiž vždycky dělaly hrozný bílý fleky.
    A ten tekutej korektor od Catrice určitě budu muset vyzkoušet!

    Karolína

    OdpovědětVymazat
  7. Tú riasenku som raz mala a bola celkom fajn. :) Od naturalium som chcela tiež vykúšať aspoň sprchový, ale zabudla som na to, a nakoniec som si objednala sprchový od ziaji. :-D tak nabudúce.
    Catrice korektor je najlepší, len vždy je u nás vypredaný. :( A krémik od Dulcie mám tiež, ale žiadny zázrak teda, čakala som od neho viac, keď som všade videla samé pozitívne recenzie, no mám pocit, že mne robí tie kruhy a opuchy pod očami ešte horšie. :-D

    Pozývam ťa na môj blog, práve prebieha giveaway, budem rada ak sa zapojíš. :)
    Blog By Weilynn

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe