SPLNĚNÍ OBROVSKÉHO SNU!! | OLYMPUS PEN E-PL7

úterý, října 25, 2016

Vůbec nevím, jak tento článek začít. Jsem tak nadšená, že ani nemám slov. Nikdy jsem nevěřila, že tohohle krasavce budu mít, tohle přání patřilo do těch nereálných, do těch, u kterých jsem předpokládala, že se nikdy nesplní. Vždycky, když už jsem uvažovala o tom, že si na něj začnu šetřit, uvědomila jsem si, kolik důležitějších věcí potřebuji, a proto jsem to po nějakém čase vzdala. V této době, kdy ještě studuji na střední, to pro mě není zrovna malá částka. Navíc o tom, že si vůbec nějaký foťák přeji, věděl pouze přítel, takže ani překvápko pod vánočním stromkem se konat nemohlo.

Přítel za mnou nedávno přišel s tím, jestli si stále přeji "nějaký ten olympus". Já na něj překvapeně koukla, přikývla a čekala, co z něj vypadne. On mi řekl, ať si ho tedy objednám, že by to jako překvápko udělal sám, ale že má strach, že by netrefil ten správný. Ah, to bylo radosti, pusinek a slziček! No, a tak ho tu mám. Můj krásný Olympus PEN E-PL7 ve vysněné barvičce!

Fotí se s ním naprosto skvěle, je to něco úplně jiného než můj bývalý mobil, se kterým jsou nafocené skoro všechny fotky na blogu. Mám tedy i nový mobil, protože tomu starému byly už 3 roky, což bylo samozřejmě znát. Věřím proto, že fotky budou o něco lepší než do teď, doufám, že ta kvalita bude znát! Skvělé je na tom i to, že mám konečně větší chuť do focení. Do této doby se mi do toho nikdy nechtělo, protože jsem byla s výsledkem skoro vždy nespokojená. Teď je to úplně jiné. Fotky jsou ostré, s lepším světlem a barvami, takže stačí jen drobné úpravy a můžu spokojeně zveřejňovat. Samozřejmě nebudou dokonalé, minimálně teď s neustále zamračeným počasím to nebude lehké, ale je to stále mnohem lepší než předtím.

Objednala jsem si k němu rovnou i pár "drobností", které se budou rozhodně hodit. Mám malinký a normální stativ, makro světlo a řemínek. Časově jsem na tom bohužel tak, že jsem nic z toho zatím nevyzkoušela - jsem ráda, že jsem vůbec zapnula foťák, nastavila na něm datum a čas a vyzkoušela vyfotit pár fotek, haha, ale teď o podzimních prázdninách se k tomu konečně dostanu, nemůžu se dočkat!


Čím fotíte vy? Máte nějakého vysněného krasavce?

7 KOMENTÁŘŮ

  1. jeeej,máš skvelého a pozorného priateľa :) určite to musí byť neskutočná radosť :) teším sa na fotky s týmto krásavcom :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Ježiš ten je nádherný a určitě bude fotiti nádherné fotky :).
    Můj blog: Beauty by K. + na IG i na blogu probíhá soutěž!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jses konečně dočkala a podzimní prázdniny jsou tady a s tím i tvůj splněný sen. :)
    Moc si to užij :) Já mám též vyhlídnutý jeden foťák a to Canon eos 600D a teď se na něj snažím jaksi šetřit, ale je to opravdu dost těžké.
    lalymylifestyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je úžasný, že se ti takto splnil sen ♥ Po Olympusu sním také, ale zatím je splnění tohoto snu v nedohlednu :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. To je skvělé, že se ti splnil takový sen! ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Aaaa!!! Moc ti ho závidím! Tvůj přítel je obrovský miláček! Ať vám to dlouho vydrží! Máš úžasný blog! Taky jeden píši a byla bych moc ráda, kdybys měla čas i chuť, kdyby ses podívala. Budu ti nesmírně vděčná.
    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe