KARIN HERZOG PROFESSIONAL CLEANSING

pondělí, února 08, 2016


Již před dlouhou dobou jsem měla možnost vyzkoušet čistící gel švýcarské značky Karin Herzog, jejíž produkty vypadají vážně lákavě. Jelikož miluji kombinaci černé, bílé a zlaté barvy, obaly výrobků mě na první pohled zaujaly. Působí na mě elegantním a luxusním dojmem, což mám ráda. Když jsem zjistila, že by měla být značka opravdu kvalitní, neváhala jsem a na vyzkoušení vybraného produktu kývla. 


Tento čistící gel by měl šetrně odstraňovat veškerý make-up, nečistoty a kožní maz, hluboce čistit pokožku i zanesené póry, obnovovat její optimální pH a hydratovat ji. Perfektní je především pro citlivou pleť, kterou nijak nedráždí, ale hodí se na všechny typy pleti. Já ho používala pouze na dočištění a na moji smíšenou pleť seděl skvěle.


Gel je v matné bílé barvě a má hodně zvláštní konzistenci, se kterou jsem se doposud nesetkala. Je tužší, mastnější a poměrně kluzký. I práce s ním je pro mě neobvyklá. Používá se tak, že malé množství rozehřejete v dlaních, chvíli masírujete na suchém nebo navlhčeném obličeji a poté setřete vatovým tamponkem či vlhkým hadříkem, nebo smyjete teplou vodou. Tady se můžete podívat na video o tom, jak se používá. Upřímně je to poměrně dlouhý proces, protože já osobně se gelu pokaždé nemůžu zbavit - z obličeje se dostává hodně špatně, takže zůstává nepříjemně ulepený a mastný. Tohle je hlavní vlastnost produktu, která mi vadí a hodně mi znepříjemňuje používání. Avšak musím uznat, že pleť je po něm perfektně vyčištěná a hydratovaná, ale to je tak jediné, co mi na produktu vyhovuje, protože ani jeho vůně mě nenadchla. Přijde mi moc umělá a přeslazená.  A dalším mínusem je rozhodně cena. Za plné, 50 ml balení dáte 69€, což mi přijde opravdu dost na to, že to rozhodně není žádný zázrak. Pořídit si ho můžete popřípadě tady.
Jsem moc ráda, že jsem měla možnost tento výrobek vyzkoušet, protože sama bych se k němu nikdy nedostala, ale znovu si ho rozhodně nekoupím a ani vám bych to nedoporučovala.


Složení: PETROLATUM, PARAFFINUM LIQUIDUM, GLYCERIN, CETYL ALCOHOL, POLYSORBATE 80, SALICYLIC ACID, PARFUM.





Znáte tuto značku? Máte s ní zkušenost? Jaký na ni máte názor?

6 KOMENTÁŘŮ

  1. Já jsem dostala nabídku ho také vyzkoušet, ale odmítla jsem, protože toho mám teď doma hodně, co ještě potřebuji spotřebovat. Obaly se mi moc líbí, ty vypadají luxusně a musím uznat, že jsem překvapená, že jsi spokojená s hydratací, protože ze slova alcohol jsem měla ve složení tak trochu obavy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Obal má krásny a ešte k tomu zloženie, ktoré je tiež super. Mám rada hustejšie gély, ktoré potom zmyješ tampónikom. :)

    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. perfektní recenze a krásné fotky! obal gelu je fakt pěknej, ale ta cena.. to je děs

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzerá to naozaj veľmi zaujímavo :)

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  5. Od Karin Herzog mám očný krém a je vážne skvelý, len tie ceny sú trošku vyššie :/. Ale na tento gél som nečítala veľa kladných recenzií, takže asi ani nič iné by som od nich neskúšala, ke´dže ani to zloženie nie je boh vie čo.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe