PRODUKT MĚSÍCE: NEUTROGENA VISIBLY CLEAR RŮŽOVÝ GRAPEFRUIT MYCÍ EMULZE | LEDEN 2016

pátek, února 05, 2016

Neutrogena Visibly Clear Růžový Grapefruit Mycí Emulze

Dnes vám představím produkt, který jsem si za měsíc leden oblíbila ze všech nejvíce. Tato mycí emulze od Neutrogeny mě lákala už dlouho stejně jako všechny ostatní produkty z této řady. Řada mě zaujala především kvůli tomu, že je s růžovým grapefruitem, což je moje aktuální úchylka - všechno s jeho příchutí či vůní musím nutně mít, haha. Nemohla jsem se rozhodnout, který z produktů si vybrat, ale nakonec to vyhrála právě tato emulze díky své praktické pumpičce. Avšak jsem si jistá, že i zbytek výrobků brzy vyzkouším.

Neutrogena Visibly Clear Růžový Grapefruit Mycí Emulze

Mycí emulze Visibly Clear má čistit pleť do hloubky, redukovat černé tečky a zamezovat jejich vzniku a odstraňovat veškeré nečistoty, aniž by ji přesušovala. Pleť by měla být čistá, svěží, hydratovaná a zdravě vypadající. Emulze obsahuje extrakt z aloe a heřmánku a výtažek z citrusů (pomela a grapefruitů). Použití je stejné jako u všech podobných přípravků: každé ráno a večer se má nanést na navlhčenou pleť a po chvilce masírování pečlivě opláchnout. Nesmí se dostat do očí. 

Neutrogena Visibly Clear Růžový Grapefruit Mycí Emulze

Co se týče balení, moc se mi líbí již zmiňovaná praktická pumpička a to, že je obal průhledný - mám ráda, když vidím, kolik tam toho ještě je. Pokaždé mi stačí pouze jedno pumpnutí na perfektní vyčištění obličeje, takže mi produkt ubývá poměrně pomalu.
Emulze je jemná, příjemná a má vyšší pěnivost, což také oceňuji. Pleť je po použití dokonale vyčištěná, hladká, rozjasněná a hebká, ale lehce pne. Párkrát jsem emulzi použila na odlíčení celé pleti včetně očí, protože mi došel odličovač a musím říct, že všechno bylo pryč! Odlíčila všechno po řasenku, stíny či korektor, takže jsem byla velmi mile překvapená. Dokonce mi díky ní zmizelo pár černých teček, ale žádný zázrak to rozhodně není, což jsem očekávala - neznám žádný produkt, který by dokázal můj nosík zbavit všech černých teček, takže už ani nevěřím, že něco takového existuje. Měla jsem obavy, aby pleť nevysušovala, ale vůbec to tak není. Avšak ani to, že byla vyloženě hydratovaná, říct nemůžu, ale to nevadí, protože to doháním krémy. Co na této mycí emulzi miluji úplně ze všeho nejvíc, je ta dokonalá vůně! Je to jeden z nejvoňavějších produktů, které jsem kdy měla a nejraději bych ho očichávala pořád, ale četla jsem, že někomu přijde vůně hodně chemická, takže nejspíš nebude sedět všem. Tuto emulzi bych doporučila především na mastnou a smíšenou pleť, ale je určená na všechny typy pleti. Dá se sehnat snad v každé drogerii za nějakých 130 - 160 Kč za 200 ml.

Složení: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, PROPYLENE GLYCOL, LAURYL GLUCOSIDE, SODIUM LAUROAMPHOACETATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, SALICYLIC ACID, BENZALKONIUM CHLORIDE, C12-15 ALKYL LACTATE, COCAMIDOPROPYL PG-DIMONIUM CHLORIDE PHOSPHATE,  CITRUS GRANDIS FRUIT EXTRACT, SODIUM BENZOTRIAZOLYL BUTYLPHENOL SULFONATE, POLYSORBATE 20, SODIUM CHLORIDE, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, PARFUM, CL 16035, CL 60725.

+
příjemná vůně
praktické balení s pumpičkou
nevysušuje
perfektní čištění i odlíčení pleti
osvěžuje a rozjasňuje pleť
jemnější a zdravě vypadající pleť
vyšší pěnivost

-
pleť po použití lehce pne
nezbaví pleť všech černých teček


Neutrogena Visibly Clear Růžový Grapefruit Mycí Emulze

Neutrogena Visibly Clear Růžový Grapefruit Mycí Emulze

Máte s tímto nebo s jiným produktem z této řady zkušenosti?

5 KOMENTÁŘŮ

  1. Vyzkoušela bych, ale to pnutí mě trošku odrazuje..
    All About Everything

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, to je jediná nevýhoda produktu, která mi na něm opravdu mrzí, ale jak píšu, naštěstí je to jenom lehce, takže jsem mu to více méně odpustila. :)

      Vymazat
  2. Já mám z této řady peeling a jsem s ním také moc spokojená.. Vydrží docela dlouho, nemusím toho dávat moc a pleť mám pěkně vyčištěnou.. Jedna slečna si stěžovala, že to má vůni jako Jar na nádobí, s čímž zpětně docela i souhlasím, ale není to nic hrozného. Mě to tak docela i vyhovuje :D.. To pnutí moc nepociťuji, takže za mě určitě ano! :)

    Měj se hezky!
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  3. z této řady mám peeling, přímně jsem si ho koupila také jen kvůli tomu grapefruitu. Jinak mycí emulzi používám od Mixy a nemůžu si ji vynachválit :)
    http://lovelylady6.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. úžasný článek :) Já mám od Neutrogeny pouze krém,který je super pro mou suchou pokožku na nohách. Na podobné produkty pokukuji už nějakou tu dobu :)

    La vie est belle

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe