ZÁCHODOVÝ KAMARÁD POO-POURRI

pondělí, února 29, 2016

Poo-Pourri

Haha, recenzovat sprej na záchod by mě ani ve snu nenapadlo, ale je to tady. POO-POURRI je výrobek, o kterém jsem již hodně slyšela a abych pravdu řekla, měla jsem na něj docela zálusk. Lákal mě vyzkoušet, protože přece jen se každému někdy taková šikovná věcička hodí, no ne? Sama bych si ho však nejspíš nekoupila, protože mi přišlo šílené utrácet za deodorant na záchod - pokaždé se našla spousta důležitějších věcí, kterým jsem dávala přednost. Jakmile mi však dorazila nabídka ohledně spolupráce, samozřejmě jsem ji přijala, protože se mi tím naskytla možnost produkt vyzkoušet.

Poo-Pourri

Sprej se předtím, než vykonáte potřebu, nastříká do toalety, čímž by měl zabránit zápachu díky vrstvě esenciálních olejů, která se tam vytvoří. Zápach není překrytý vůní, ale zamezený přímo od zdroje. Musím uznat, že to vážně funguje. Po vykonání potřeby se mi od doby, co používám tento deodorant, nestalo, aby po mně nějaký zápach zůstal. Stříkala jsem pokaždé maximálně 4x, což by u tohoto nejmenšího balení mělo vydržet až na 100 použití, ale můžete si pořídit i větší provedení. Toto 59 ml balení je praktické především tím, že se vejde krásně do kabelky, takže ho můžete mít stále při sobě. Nemusíte být nervozní ani pokud se vám bude chtít při nějaké návštěvě, ve škole či v práci. Jeho vůně je opravdu příjemná a hlavně existuje spousta variant, takže si každý může vybrat typ vůně, kterou má nejraději. Mě zaujaly například spreje s vůní červeného grapefruitu, s vůní vanilky a máty či s vůní lesních plodů, jahod a broskví.

zdroj
Můj sprej je z nějaké limitované edice, a proto již není na jejich stránkách, tím pádem si nejsem jistá jeho vůní, ale tuším, že je to vůně citronu v kombinaci se zázvorem či vanilkou. Je tedy velmi příjemná, čistá a svěží. Zmínit musím určitě i rozkošné balení, které se mi opravdu moc líbí ve všech provedeních vůní. Je to něco, co každého na první pohled zaujme. Abych to shrnula, dle mého je to vážně šikovný pomocník, který by se měl hodit každému z nás, protože všichni kakáme, že jo. Pokud jste o něm někdy uvažovali, jděte do něj, nebudete litovat. Dá se pořídit ve velikosti 472 ml/799 Kč, 236 ml/649 Kč, 118 ml/449 Kč nebo 59 ml/299 Kč. Pro bližší informace se mrkněte na jejich stránky, kde si můžete sprej rovnou i objednat.

Poo-Pourri

Poo-Pourri


Máte s POO-POURRI zkušenost? Jak se vám tento nápad líbí?

12 KOMENTÁŘŮ

  1. Asi bych do něj neinvestovala, protože je plno jiných věcí které mám na wishlistu, ale kdybych tento sprej dostala, nezlobila bych se. Je to dobrá věcička :D

    February Favourites 2016

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně takhle jsem to měla také no. :D A jo, je to opravdu dobrá věcička! :D :)

      Vymazat
  2. Tak o tomhle slyším poprvé :D Ale je to o určitě super věc. Máš pravdu v tom, že ta cena je trochu vyšší.

    La vie est belle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poprvé? To teda koukám, protože se o tom teď mluví poměrně hodně. :) A jo, je to vážně super věc! :)

      Vymazat
  3. I do not know the product but beautiful packaging

    OdpovědětVymazat
  4. Tak táto recenzia ma teda pobavila. Ale vidím, že sa jedná aj o užitočný produkt! Krásne balenie ♡

    ♡ Purple smokey eyes ♡

    OdpovědětVymazat
  5. Parádní recenze a fotky! sprej vypadá fakt hezky :)

    OdpovědětVymazat
  6. O tomto produktu už jsem slyšela :D, napsala si super recenzi a moc krásné fotky!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  7. to tohle mě pobavilo, ale asi to koupím rodičům. Dík za typ :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe