POROVNÁNÍ KOREKTORŮ | CATRICE CAMOUFLAGE CREAM VS. CATRICE LIQUID CAMOUFLAGE

pátek, srpna 12, 2016


Krásný den, čtenářky!
Konečně po dlouhé době přicházím s novým článkem. Jak jsem již psala na facebookové stránce blogu, vůbec jsem neměla čas se článkům věnovat. V době, kdy jsem potřebovala předepsat články na týden, kdy budu pryč, mi bylo zle. Na mé 19. narozeniny to dokonce dopadlo tak, že jsem musela jet v noci na pohotovost. Už to byl vážně extrém, ale naštěstí to prý nebylo nic vážného. Hned dva dny poté jsme jeli s rodinou na dovolenou, takže jsem měla trochu strach, aby se můj stav nezhoršil, protože lítat v zahraničí po doktorech by nebylo zrovna fajn, že jo, ale naopak se jen a jen zlepšoval. Návrat byl v úterý minulý týden a hned ve středu mi začalo brigádničení. Většinu dní pracuji od rána do večera, což je sice trochu vyčerpávající, ale jelikož jsem si chtěla přes léto co nejvíce vydělat, nestěžuji si. Vlastně jsem naprosto spokojená, jelikož mě obě brigády, která aktuálně mám, opravdu moc baví. Bohužel se to však odráží na mé blogové aktivitě, protože od doby, kdy mi začalo být špatně, což už nějaký ten týden je, nebyl vůbec čas. Když už jsem měla volno, byla jsem tak vyčerpaná, že jsem nebyla schopná ani ten mozek zapnout, haha. A aby toho nebylo málo, ani počasí, na kterém jsem závislá, co se týče fotek, mi nepřeje. No nic, doufám, že to chápete a teď, když jsem vám sdělila důvod mé neaktivity, už se vrhneme na téma dnešního článku!

Již několik měsíců miluji svého každodenního pomocníka - tuhý korektor Camouflage Cream od Catrice, který již určitě znáte. Aktuálně používám, tuším, třetí balení, po kterém si rozhodně pořídím další. Pokud jste četly článek o mém nejoblíbenějším produktu za měsíc červen, víte, že už mám doma i jeho tekutého brášku Liquid Camouflage. Oba mi naprosto vyhovují, ale každý se hodí na něco trochu jiného, takže jsem se rozhodla napsat porovnání, i když vím, že porovnávání tuhého a tekutého korektoru není úplně ideální. Avšak pokud se nemůžete rozhodnout, který z nich si pořídit, může vám článek pomoct.


Oba korektory mám v tom nejsvětlejším odstínu (Liquid Camouflage 010 Porcellain, Camouflage Cream 010 Ivory), ale tekutá verze je o něco světlejší, což beru jako plus, protože mi odstínově sedí líp. Co se týče krytí, tady vede naopak korektor tuhý, i když ten rozdíl je opravdu malý. Tuhá verze je mnohem lepší na pupínky, na kruhy pod očima mi nesedí - vysušuje a zalézá do vrásek, takže tady vede opět Liquid Camouflage, se kterým se mi i lépe pracuje - lépe se zapracovává do pleti. Camouflage Cream je bez parfemace, což neberu jako mínus, ale vůně tekuté verze je mi velmi příjemná (jako jedné z mála) a zabodoval tím u mě, takže tady vede také on. Vše můžete vidět zaznamenané v tabulce.


Chci zdůraznit, že oba korektory mám moc ráda, ráda je používám a můžu vám je doporučit. Používám je tak, jak mi to vyhovuje - tekutý především pod oči, kde nepotřebuji nijak extrémní krytí a kde je báječný jeho extra světlý odstín, který mi oční okolí krásně projasní. Tuhý korektor mi naopak vyhovuje na pupínky a jiné nedokonalosti, které svým výborným krytím dostatečně zakryje. Zde mi tedy nevadí lehce tmavší odstín, protože to vůbec nevypadá špatně a nepřirozeně. Nanáším ho prstem, a i když se mi s ním nepracuje moc dobře, jelikož je hodně hutný, na tak malá místa, jako jsou pupínky, to není problém - nanášení pod oči bylo obtížnější. 

CATRICE CAMOUFLAGE CREAM (vlevo) | CATRICE LIQUID CAMOUFLAGE (vpravo)

Abych to shrnula, hodně záleží na tom, kam chcete korektor nanášet, protože já využívám každý trochu jinak. Pokud vám jde především o kruhy pod očima, rozhodně jděte do tekuté verze. Pod oči se hodí skvěle a na nějakou výjimečnou nedokonalost se dá také použít. Tuhý bych doporučovala spíš na ty pupínky, i když znám slečny, které ho milují i na kruhy pod očima, takže třeba mezi ně budete patřit i vy. 

Vlastníte alespoň jeden z korektorů? Jak vám vyhovuje?

14 KOMENTÁŘŮ

  1. Ano, je pravda, každému vyhovuje jinak. Já jsem vlastnila tuhý a chtěla jsem ho brát hlavně jako krycí, ale moc u mě neuspěl. Asi si zakoupím oba a budu je používat v kombinaci :)

    Byla bych ráda, kdyby ses mrkla na blog a pokud by tě zaujal, zanechala nějakou podporu.

    IDEY JEDNÉ HOLKY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, bohužel to tak je. Určitě vyzkoušej tekutou verzi, třeba ti bude sedět líp než ta tuhá. :)
      Rozhodně se mrknu! :)

      Vymazat
  2. Ja mam zkusenost s tim tuhym, ktery je fajn, ale pod oci bych ho pouzivat taky nemohla :) Ta tekuta verze me ale taky laka, budu si ji muset poridit :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořiď, je také naprosto skvělá! Alespoň já jsem s ní moc spokojená, tak doufám, že budeš taky! :)

      Vymazat
  3. Ja mam zkusenost s tim tuhym, ktery je fajn, ale pod oci bych ho pouzivat taky nemohla :) Ta tekuta verze me ale taky laka, budu si ji muset poridit :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, pod oči to prostě nejde. :) Tekutou verzi určitě vyzkoušej, snad budeš spokojená stejně jako já. ♥

      Vymazat
  4. Tuhá verze tohoto korektoru je moje stálice! Ale po tekutém se teď celkem dost koukám a po tvém článku přemýšlím,že to něj zainvestuji. :-)

    https://wendychleba.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme na tom stejně. ♥ Pokud ti bude vyhovovat tekutá verze tak jako mně, investice za to rozhodně bude stát. :)

      Vymazat
  5. Mám tekutý a naprosto ho miluji a právě jsem uvažovala, že si pořídím i ten tuhý, protože jsem si říkala, že na některé věci by se hodil více...Takže příště beru oba dva (tekutý mi už dochází:/)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na pupínky a jiné nedokonalosti je lepší určitě, takže určitě vezmi příště oba! ♥

      Vymazat
  6. Skvělý blog, korektor určitě zkusím. Tak ať se ti daří a budu ráda, když se ke mě taky mrkneš :) ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Rozhodně zkus, snad budeš také spokojená. :) A k tobě se moc ráda podívám!

      Vymazat
  7. Ahojky Jani,

    sakryš to mě mrzí, že ti bývá takhle zle :-( Doufám, že už je líp a nejde o nic vážného! :-* Hele a blog ber jak doplňkovou zábavu, ne povinnost. Hlavní věc, aby ti bylo dobře! My na tebe rádi počkáme, neboj :-)

    Jinak k těm korektorům - taky vlastním obě verze a řekla bych, žes to v recenzi vystihla naprosto dokonale! Ten tekutý je pod oči super, ale tuhý neopoužitelný. A naopak když je třeba zakrýt sem tam pupínek nebo nějakou nedobrotu, tuhý nemá konkurenci. Moc fajn článek! :-)

    Měj se krásně a přeju hodně zdraví! ;-)

    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bebe, děkuji za tak krásný komentář, moc si toho vážím! :) Neboj se, blog se jako povinnost snažím nebrat, spíš mě vždycky mrzí, když mi na něj nevychází čas. Ráda bych se mu věnovala co nejvíc, už jen proto, že to miluju. :)
      Ještě jednou děkuji, také se měj krásně!

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe